Cătălin Drulă: Trebuie să avem un program național de oprire a mafiei politice

Cătălin Drulă: Trebuie să avem un program național de oprire a mafiei politice

Președintele USR Cătălin Drulă a declarat, sâmbătă, la Bistrița, că în toată țara PSD și PNL au cuplat mafiile la bugetele locale și asta blochează modernizarea localităților din România.

„Trebuie sa decuplăm mafiile de la bugete locale. Eu știu cum se face, am început asta la Ministerul Transporturilor în cele doar opt luni în care USR a fost la guvernare. Trebuie să avem un program național de oprit mafia. În toată țara avem metode mafiote de a lucra. Nu asta e politica. O mare mafie condusă de doi nimeni – Ciolacu și Ciucă. E încă democrație în România și noi, alianța Dreapta Unită, o să o apărăm”, a declarat Cătălin Drulă.

Președintele USR a avertizat că mafiile sponsorizate din bani publici de PSD și PNL duc România la faliment pe modelul Greciei.

„Este dezastru economic. Suntem campioni la inflație în Europa. Guvernul PSD-PNL a făcut o gaură în bugetul țării care se adâncește încontinuu și ne duce într-un faliment de tipul Greciei. Liderii PSD și PNL sunt compleți rupți de realitate. Este incredibil că aceste politci economice dezastruoase au fost făcute de PNL, un partid care nu mai are nicio legătură cu liberalismul. România are ministrul de finanțe de la PNL care anunță creșteri de taxe de pe o lună pe alta. Până acum, niciun guvern nu a avut tupeul să introducă creșteri de fiscalitate în octombrie cu aplicare la 1 noiembrie. Guvernarea PSD-PNL înseamnă abuzuri, economie în frânare, toate perspectivele macro economice sunt înfricoșătoare”, a explicat Cătălin Drulă.