Nicușor Dan, întâlnire cu echipa USR Diaspora

Nicușor Dan, întâlnire cu echipa USR Diaspora

Echipa USR Diaspora a organizat, la Paris, între 29 și 30 aprilie, o întâlnire a membrilor și simpatizanților partidului din afara țării, la care au participat președintele Nicușor Dan, împreună cu mai mulți parlamentari. Scopul evenimentului, care a reunit peste 50 de membri și simpatizanți din zece țări, a fost consolidarea organizației USR Diaspora.

În cadrul întâlnirii, președintele Nicușor Dan a prezentat istoricul acțiunilor care au stat la baza partidului Uniunea Salvați România și a realizat o evaluare comparativă a activității USR în diferite zone ale diasporei. În cele două zile ale evenimentului, au avut loc patru ateliere de lucru pentru determinarea principalelor direcții de acțiune a USR în diaspora, de unde au rezultat mai multe idei de proiecte și o strategie de dezvoltare pentru viitor.

„Organizația Diaspora USR a muncit enorm pentru strângerea celor 7000 de semnături pentru participarea partidului la alegeri, fiind singura organizație a noastră care a câștigat alegerile parlamentare. Este pentru prima dată când am avut ocazia să ne întâlnim cu mai mulți membrii ai organizației și am avut o discuție extrem de constructivă”, a declarat la finalul evenimentului Nicusor Dan.

„A fost o atmosferă deschisă și caldă chiar dacă au fost abordate inclusiv subiecte sensibile, am avut ocazia să ascultăm anecdote amuzante din viața parlamentară, să ne întâlnim cu colegii din alte țări pe care îi cunoșteam doar de la distanță, și am discutat multe proiecte concrete pentru viitor” a povestit Raluca Liacu, unul dintre organizatorii evenimentului.