Lucian Stanciu-Viziteu: Voi face plângere împotriva lui Manda la Comisia de de disciplină

Lucian Stanciu-Viziteu: Voi face plângere împotriva lui Manda la Comisia de de disciplină

Reprezentantul USR în Comisia de control a SRI a anunțat, miercuri, că va depune o plângere împotriva președintelui Claudiu Manda, la Comisia de disciplină, deoarece acesta continuă să încalce legea și regulamentele Comisiei, cu scopul de a face jocurile taberei penale din PSD-ALDE.

“Ca și în trecut, membrii comisiei de control a SRI au aflat din presă despre faptul că marți îl vor audia pe ambasadorul României la Washington, domnul George Maior, într-o speță care nu are nicio legătură cu atribuțiile comisiei. Pur și simplu, domnul Manda vrea să îl audieze pe Maior pentru comentariul făcut de acesta despre scrisoarea trimisă de avocatul american Rudolf Giuliani. Ce urmează, să îl audiem și pe Liviu Pop pentru că s-a lovit la genunche? Să îl audiem și pe domnul Daea pentru că iubește prea mult oaia?”, se întreabă deputatul Lucian Stanciu-Viziteu.

Deputatul USR atrage atenția că în această sesiune parlamentară există numeroase teme de interes public care intră în atribuțiile comisiei și care trebuie să fie discutate, precum audierea conducerii SRI în legătură cu evenimentele din 10 august, audierea domnului Dragnea în legătură cu protocolul semnat de domnia sa, audierea domnului Dragnea în legătură cu așa-zisa tentativă de asasinat, trecerea în rezervă a unui general SRI și motivele din spatele acestei decizii, precum și informațiile pe care le-a oferit serviciul în legătură cu pesta porcină.

“În loc să discutăm despre subiectele legitime care afectează securitatea națională a României, sunt absolut sigur că binomul Dragnea-Manda va continua să facă din comisia de control un instrument de luptă împotriva statului de drept dinRomânia”, încheie deputatul USR.