Deputatul USR Daniel Popescu a deschis un nou birou parlamentar în Câmpulung Moldovenesc

Deputatul USR Daniel Popescu, ales în Circumscripția electorală nr. 43 pentru cetățenii români cu domiciliul și reședința în afara țării, a inaugurat ieri în municipiul Câmpulung Moldovenesc al doilea birou parlamentar din județul Suceava. Acesta se află pe str. Theodor Stefanelli, nr. 2, et. 1, cam. 8, și este deschis de luni până vineri, între orele 10.00 și 15.00. Deputatul USR îi așteaptă pe toți cetățenii care doresc să i se adreseze în legătură cu problemele cu care se confruntă.

Originar din Câmpulung Moldovenesc, deputatul Daniel Popescu a lansat în premieră anul trecut primul birou parlamentar online din România. Ulterior a deschis un cabinet parlamentar în municipiul Suceava, urmat de noul cabinet din municipiul Câmpulung Moldovenesc, pe care l-a inaugurat oficial ieri în orașul natal. Scopul este acela de a fi cât mai prezent în interiorul comunității locale și de a fi cât mai aproape de cetățenii câmpulungeni din țară și din străinătate. În acest sens, Daniel Popescu îi invită pe toți cei care doresc să îi vorbească despre diverse probleme să stabilească o audiență la biroul său din str. Teodor Stefanelli, nr. 2, care este deschis de luni până vineri, între orele 10.00 și 15.00.

În vederea stabilirii unei audiențe, cetățenii (sau reprezentanții asociațiilor de cetățeni) interesați pot suna la numărul de telefon +40 748 503 511 (dl. Mircea Bodnar, șef de cabinet) sau pot accesa site-ul http://www.daniel-popescu.ro, secțiunea „Solicitați o audiență”, unde vor putea completa un scurt formular.
Deputatul Daniel Popescu îi încurajează pe toți cetățenii care doresc să îi cunoască activitatea și să le răspundă la întrebări să nu ezite să îl contacteze pentru o audiență.

„Toate problemele românilor din țară și de peste hotare își au originea în România. În ceea ce trebuie să facă sau să nu facă un funcționar public, un medic, un profesor, un ales local, județean sau parlamentar. Un lucru extraordinar pe care cetățenii din orice comunitate locală îl pot face, afirmă deputatul Daniel Popescu, este să se implice activ în proiectele civice, sociale, politice și filantropice de la nivel local. O comunitate puternică este o comunitate implicată și interesată de rezolvarea problemelor comune. O comunitate prosperă este o comunitate în care grija pentru aproapele și pentru mai binele comun nu sunt doar cuvinte fără conținut. De aceea îi invit pe concitadinii mei din țară și din străinătate să mi se adreseze în legătură cu provocările pe care le întâmpină la nivel local, știut fiind faptul că prin dialog onest și implicare responsabilă se pot rezolva multe din problemele care ne apasă,” a declarat deputatul USR.

Informații de contact:
Deputat Daniel Popescu prin dl. Mircea Bodnar, Șef de cabinet
Camera Deputaţilor, Parlamentul României
Cabinet Parlamentar în municipiul Câmpulung Moldovenesc: Str. Theodor Stefanelli, nr. 2
Program Cabinet: Luni – Vineri, orele 10.00 – 15.00