Copreședinții USR PLUS București au prezentat listele de candidați la Camera Deputaților și la Senat din Capitală

Copreședinții USR PLUS București au prezentat listele de candidați la Camera Deputaților și la Senat din Capitală

Copreședinții USR PLUS București, Claudiu Năsui și Vlad Voiculescu, au prezentat, vineri, lista candidaților din Capitală pentru alegerile parlamentare, în cadrul unei conferințe de presă. Lista USR PLUS București pentru Camera Deputaților este deschisă de deputatul Claudiu Năsui, iar Ștefan Pălărie, expert în Educație, deschide lista pentru Senat.

Misiunea viitorilor parlamentari USR PLUS este de a combate cele mai mari flageluri cu care se confruntă România: sărăcia, corupția, lacunele din Educație și sistemul de sănătate. 

„Zilele acestea, am văzut foarte multe atacuri la adresa USR PLUS, atacuri calomnioase, o mobilizare împotriva noastră și asta se întâmplă pentru că sistemul este periclitat, iar USR nu are o prezență puternică în Parlament și nu este la guvernare. Asta nu se va mai întâmpla de pe 6 decembrie. Cu USR PLUS în Parlament nu se pot trece proiecte precum cele ale lui Florin Roman, care dă noi privilegii pentru angajații ASF. Vom pune reflectorul, așa cum am făcut în ultimii patru ani, pe furtișaguri, pe legi trecute pe repede înainte. Noi ne-am comportat în ultimii patru ani așa cum s-a așteptat societatea de la noi, asta vom face și în următorii patru ani. Rolul Alianței USR PLUS nu este de a schimba niște oameni cu alții, ci despre a face reforme profunde. Acest lucru se poate și vom începe de pe 6 decembrie”, a declarat deputatul USR Claudiu Năsui. 

Candidații USR PLUS din București sunt oameni cu experiență în sectorul privat, non-guvernamental și în administrație, profesioniști recunoscuți în domeniile lor de activitate. De pe 6 decembrie își vor folosi experiența acumulată pentru a face din România un loc în care cetățenii să aibă convingerea că Parlamentul lucrează în interesul lor.

„Diferența fundamentală pe care o veți găsi între USR PLUS și toate celelalte partide din vechea clasă politică consistă în două lucruri: pe de o parte, ceea ce promitem sunt lucruri realiste, angajamente clare, cu termene clare, cu bugetare clară și, pe de altă parte, oamenii pe care îi trimitem sunt complet diferiți de ceea ce ați văzut până acum în clasa politică. Oamenii sunt profund diferiți și aș menționa două aspecte: nu veți găsi pe listele USR PLUS nici măcar o singură persoană care să fi pus umărul la dezastrul din ultimii patru ani, care să fi votat cot la cot cu PSD legile Justiției. Nu veți găsi nici măcar o singură persoană pe listele USR PLUS care să se fi bucurat în tăcere de modificările pe care le propunea și pe care le-a implementat Alianța PSD ALDE”, a declarat Vlad Voiculescu. 

Candidații USR PLUS București pentru Senat:

  1. Pălărie Ștefan
  2. Dinică Silvia-Monica
  3. Spătaru Elena-Simona
  4. Ghica Cristian
  5. Dragu Anca Dana
  6. Presadă Florina-Raluca
  7. Alexandrescu Vlad-Tudor
  8. Saniuță Adina
  9. Cobianu Cezar-Adrian
  10. Nițu Cosmin-Mădălin
  11. Arcu Constantin
  12. Pop Viorica-Alina
  13. Mărgeanu Vasilica
  14. Dumitrescu Dan
  15. Ionescu Emil-Ovidiu
  16. Martianu Robert Claudiu
  17. Vicol Ned

Candidații USR PLUS București pentru Camera Deputaților:

1. Năsui Claudiu Iulius-Gavril
2. Prună Cristina Mădălina
3. Țoiu Oana-Silvia
4. Seidler Cristian-Gabriel
5. Buzoianu Diana-Anda
6. Badea Mihai-Alexandru
7. Teniță Dragoș-Cătălin
8. Pop Rareș-Tudor
9. Stoica Diana
10. Apostol Alin-Gabriel
11. Neagu Denisa-Elena
12. Ozmen Oana-Marciana
13. Dimitriu Alexandru-Paul
14. Berceanu Octavian-Alexandru
15. Mocanu Nelu
16. Nițulescu Gabriela-Cristina
17. Sas Cristian-Traian
18. Stanciu Radu-Valentin
19. Carp Marian-Iulian
20. Sămăritean Emil
21. Nistor Răzvan-Gabriel
22. Stoian Teodora
23. Bădoiu Mihaela-Cătălina
24. Lăzureanu Ioan-Valentin
25. Jida Mihnea-Mihail
26. Badea Ștefan-Alexandru
27. Popovici Teodor-Bogdan
28. Curcă Adrian
29. Ionescu Mihai-Cristian
30. Eremia Marcel-Marinel
31. Tudor Liviu
32. Grosu Carmen-Angela
33. Irimiea Laura-Mihaela
34. Dumitrescu Roxana
35. Cruceanu Alexandrina
36. Moldoveanu Cristina-Gabriela
37. Stanciu Dănuț