Stelian Ion susține candidatura avocatului Alexandru Dimitriu la Primăria Sectorului 5

Stelian Ion susține candidatura avocatului Alexandru Dimitriu la Primăria Sectorului 5

Stelian Ion, fostul ministru al Justiției, îi îndeamnă pe cetățeni să-l voteze pe avocatul Alexandru Dimitriu la Primăria Sectorului 5 și să contribuie astfel la schimbarea în bine a lucrurilor.

„Dacă vreți să puneți capăt fărădelegilor care s-au succedat din păcate ani de-a rândul în sectorul dumneavoastră. Dacă vreți să-l ridicați la cel mai înalt nivel european, aveți cu cine vota, aveți un om pe care vă puteți baza, profesionist, consecvent, corect, om de echipă, căruia îi doresc succes și alături de care voi fi întotdeauna, pentru că este un om cu care poți merge la drum cu toată încrederea,” a transmis fostul ministru al Justiției, la evenimentul de lansare a candidaturii lui Alexandru Dimitriu.

Stelian Ion a mai afirmat că a colaborat foarte bine cu acesta în lunile în care a condus Ministerul Justiției, Dimitriu ocupând în acea perioadă funcția de secretar de stat în minister.

„Ce m-a impresionat pe mine a fost nu doar profesionalismul lui Alexandru Dimitriu, ci și faptul că are un bagaj temeinic de cunoștințe, o școală făcută pe bune, un doctorat luat pe merit. Asta m-a făcut să îi ofer încredere și să îl am alături pe niște zone foarte importante în Ministerul Justiției. A coordonat Direcția Avizare o perioadă, alături de mine, ne-am asigurat că tot ce iese de pe masa Ministerului Justiției are aviz de legalitate și că interesele nu distorsionează proiectele de HG, de OUG, toate proiectele care au venit la avizare. Și-a asumat de asemenea coordonarea Direcției Economice și a pus umărul pentru foarte multe investiții care s-au făcut la Ministerul Justiției. M-a impresionat implicarea sa totală, fără rezerve, faptul că nu a fugit niciodată de răspundere, nu s-a dat niciodată la o parte la greu,” a transmis fostul ministru al Justiției.

Alexandru Dimitriu a fost la fel de implicat și în funcția de consilier al Sectorului 5, a mai declarat Stelian Ion, fiind mai mult decât evident că știe care sunt problemele sectorului, dar și că e o persoană empatică și știe să lucreze în echipă, fapt care îl va ajuta foarte mult în administrarea Primăriei Sectorului 5.

„M-a impresionat la el și modul de lucru cu colegii. Știe să lucreze în echipă, știe să facă echipă și asta îl va ajuta foarte mult în calitate de primar. Lucrul acesta e fundamental pentru cineva care își asumă o răspundere atât de importantă, cum este o primărie de sector dintr-o capitală europeană,” a concluzionat Stelian Ion.