Senatorul USR Ștefan Pălărie, despre intimidarea profesorilor: ”Un abuz pentru care ministrul Ligia Deca este direct responsabil„

Senatorul USR Ștefan Pălărie, despre intimidarea profesorilor: ”Un abuz pentru care ministrul Ligia Deca este direct responsabil„

Senatorul USR Ștefan Pălărie trage un semnal de alarmă cu privire la intimidarea profesorilor care ar urma să participe luni la grevă.

”În timp ce suntem în Comisie cu legile educației, aud pe surse că Ministerul cere liste (!??!) cu cine a semnat pentru greva profesorilor. Acolo, între rânduri, dacă este adevărat, stă ascunsă o amenințare directă cu represalii împotriva celor care au avut curajul să spună „destul!” sau care nu se vor prezenta la ore. E inadmisibil! Dacă este așa, reprezintă o abatere extraordinar de gravă și un abuz pentru care ministrul Ligia Deca este direct responsabil”, spune senatorul Ștefan Pălărie.

Senatorul USR afirmă că acestea sunt momentele în care vedem la ce folosesc inspectorii județeni și directorii numiți politic, pe linie de partid.

”Am văzut deja că s-a pornit morișca de propagandă care acuză profesorii de toate relele și mă aștept de la oamenii lui Iohannis la orice răzbunare. Pentru că cineva a avut curaj să iasă din rând și să li se opună. Vedem acum la ce folosesc, în momente grele, inspectorii județeni și directorii numiți politic, pe linie de partid”, declară Pălărie.

https://www.facebook.com/StefanPalarieUSR/posts/pfbid0cyBAGs4hZcZkj75q3B44rJQuDgiMQUWUagTAjjTNtohFnpaAVHydVPHo2pXLdgNol