Cătălin Drulă: Marcel Ciolacu trebuie să-și țină hienele în lesă. PSD folosește instituțiile statului român să-i atace pe primarii USR

Cătălin Drulă: Marcel Ciolacu trebuie să-și țină hienele în lesă. PSD folosește instituțiile statului român să-i atace pe primarii USR

Marcel Ciolacu crede că și-a luat statul pe nume propriu. Astăzi avem un nou exemplu: Horia Constantinescu, șeful ANPC, nașul de cununie al lui Andrei Năstase (fiul cel mare al lui Adrian Năstase), omul de încredere al lui Liviu Dragnea.

Cronologia unei acțiuni mafiote care are PSD scris pe ea:

++ Pe 10 octombrie 2023, primarul Sectorului 1, Clotilde Armand, dezvăluia că o parte din încasările teraselor și cluburilor din Herăstrău închise din cauza zgomotului ajungeau în conturile unui offshore din Panama, controlat de familia lui Horia Constantinescu.

++ Pe 11 octombrie 2023, Horia Constantinescu și-a trimis garda ANPC în control la locurile de joacă din Sectorul 1 să găsească „ceva-orice” la Clotilde Armand.

++ Pe 16 octombrie 2023, ANPC a închis 89 de locuri de joacă din Sectorul 1. Pentru că nu au găsit nimic în neregulă au invocat o serie de motive, cum ar fi chipurile vopsea tocită sau șuruburi aparent insuficient înfiletate sau că tartanul ar avea denivelări.

Cătălin Drulă, președintele USR, avertizează, în context, că „Marcel Ciolacu trebuie să-și țină hienele în lesă. Funcția de premier nu este un cec în alb pentru abuz de putere. Un șef la ANPC cu afaceri dubioase și interese obscure peste tot în jurul lui trebuie dat afară imediat. Clotilde Armand se luptă pentru binele comunității din Sectorul 1 cu o mafie brutală: de la patroni de cluburi până la operatori de salubritate – toți au legături la partid. Și va continua în ciuda eforturilor lui Ciolacu de a o împiedica”.