USR: Campaniile murdare în social media arată disperarea celor care căpușează Primăria Iași de mulți ani că Dreapta Unită va câștiga alegerile în capitala Moldovei

USR: Campaniile murdare în social media arată disperarea celor care căpușează Primăria Iași de mulți ani că Dreapta Unită va câștiga alegerile în capitala Moldovei

Campania murdară orchestrată de mafia imobiliară de la Iași și de cei care ani în șir au căpușat Primăria nu vor împiedica victoria lui Marius Bodea, candidatul alianței Dreapta Unită la funcția de primar al capitalei Moldovei.

Investigațiile jurnalistice au luat urma banilor pompați cu disperare în campanii de denigrare la adresa candidatului Dreapta Unită, demonstrând că varii grupuri de interese și persoane mufate la banii din Primărie se tem că actualul primar Mihai Chirica va fi înlocuit, după alegerile din 9 iunie, de o persoană care pune pe primul loc interesele orașului și binele locuitorilor lui.

Marius Bodea spune că această campanie furibundă demonstrează două lucruri: că grupurile de interese care au făcut bani cu și din Primăria Iași sunt convinse că el nu poate fi corupt și că el este singurul candidat care poate învinge sistemul mafiot de la Iași, întruchipat de primarul Mihai Chirica și de președintele Consiliului Județean, Costel Alexe.

„Oameni anchetați de DNA și de DIICOT în dosare grele de corupție, persoane care în trecut au reprezentat firme mufate la banii Primăriei, au plătit bani grei să vânture minciuni în social media despre mine. Asta demonstrează cât de teamă le este unora de un primar care nu se pleacă în fața mafiei și care vrea binele orașului și al locuitorilor lui. Hoțiile lor se fac din banii ieșenilor, contra intereselor lor. Acest lucru va înceta după 9 iunie”, spune Marius Bodea.

Ancheta jurnalistică a unei publicații locale din Iași a arătat că afirmații mincinoase făcute la adresa candidatului Dreapta Unită la Primăria Iași au apărut pe o pagină de Facebook, controlată de un personaj controversat cu domiciliul în Ploiești, conținut mincinos care apoi a fost diseminat agresiv prin campanii plătite, dar neasumate, în social media.