Uniunea Salvați România refuză defilările comuniste!

Uniunea Salvați România refuză defilările comuniste!

 

PSD nu pierde nicio ocazie să ne aducă aminte că e brav urmaș al PCR!

Mult stimata Viorica Dăncilă, premierul obedient al lui Liviu Dragnea, a zâmbit mulțumită ieri la Pitești, în timp ce mai mulți copii defilau prin fața domniei sale, cu ocazia evenimentului Simfonia Lalelelor. Nu ne îndoim că domnia sa s-a simțit în mod sigur ”privelegiată” de acest ”prinos de recunoștință” adus de copiii mânați de la spate de profesorii lor și îndemnați la propriu să stea în cap în fața conducătorilor țării.

Noi, ceilalți, am văzut doar o odioasă repunere în scenă a defilărilor comuniste din vremurile de dinainte de 1989. Orașul care tocmai azi a deschis porțile expoziției permanente de la Memorialului înființat în onoarea victimelor din ”experimentul de la Pitești” ar fi trebuit să știe mai bine! Ar fi trebuit să știe să-și onoreze trecutul prin condamnarea lui, nu prin reluarea gestului de umilință de a-și anula verticalitatea în fața conducătorului celui mai incompetent guvern de după Revoluție.

Toate acestea s-au petrecut după ce, anul trecut în timpul celor mai mari proteste post-decembriste ale societății civile în urma infamei Ordonanțe 13, reprezentanții PSD, ministrul Muncii Olguța Vasilescu și primarul general al Capitalei, Gabriela Firea, amenințau părinții care-și luau copiii la proteste cu amenzi de la Protecția Copilului, pentru folosirea minorilor în scopuri politice. Observăm că dubla măsură e foarte bună, atunci când servește intereselor lui Liviu Dragnea!

Uniunea Salvați România condamnă cu fermitate evenimentul grotesc ce a avut loc ieri la Pitești și va sesiza Ministerul Educației, Inspectoratul Școlar Argeș, precum și Protecția Copilului, pentru a primi explicații despre cei care au decis folosirea minorilor în această expunere publică pentru satisfacerea orgoliului oamenilor politici. Îi invităm pe toți cei care sunt în acord cu noi să facă același lucru: oamenii politici sunt în slujba cetățeanului, nu invers. Au obligația să răspundă.

Insistați să ne întoarceți în totalitarism! USR insistă să vă spună: nu vă lăsăm!