USR condamnă operațiunea de intoxicare a PSD care compromite imaginea unei campioane

USR condamnă vehement operațiunea de intoxicare a PSD care distribuie pe Facebook afișe de propagandă care susțin că Simona Halep a fost huiduită pe Arena Națională, nu Gabriela Firea. Această operațiune demonstrează că PSD este un partid dispus să batjocorească valorile României pentru a salva imaginea liderilor politici.

”Azi, 13 iunie, ar trebui să ne amintim de golanii din Piața Universității. Oameni cu simț civic care în 1990 au ieșit în stradă să lupte pentru democrație. Astăzi, oamenii care ies în stradă să lupte pentru același ideal sunt numiți șobolani de Liviu Dragnea. Pentru că PSD este urmașul PCR și în continuare doar mimează democrația, dar de fapt încearcă să instaureze din nou dictatura în România. Fără nicio exagerare! Și nu putem accepta asta!”, a declarat președintele USR Dan Barna.

Pe 13 iunie, în urmă cu 28 de ani, Ion Iliescu și FSN-ul chemau minerii în București, pentru a ”restabili ordinea” între ”golanii” din Piața Universității. Ordinea în care nimeni nu crâcnea, doar executa comenzile partidului-stat. 28 de ani mai târziu, PSD-ul, urmaș al FSN-ului de atunci, pune în mișcare o odioasă mașină de propagandă pe internet, în care să arate că albul e negru, iar lumea a huiduit-o pe Simona Halep, iar nu pe Gabriela Firea. Așa se face că, pe paginile mai multor filiale PSD, apar postări mincinoase, ba chiar și un filmuleț cu sunetul editat, ca lumea să creadă minciuna incalificabilă.

USR condamnă ferm răspândirea de fake news, cu atât mai mult când la mijloc este imaginea unui campion versus cea a unui impostor. Gabriela Firea este cel mai incompetent primar pe care l-a avut Bucureștiul în ultimii ani, iar singura ei preocupare este imaginea personală, în vreme ce Capitala se prăbușește sub noi. Nu există niciun fel de justificare pentru mizeria făcută de PSD aseară și nu ar trebui să se repete niciodată!