Drulă: Îi cer premierului Ciolacu să publice raportul Corpului de Control cu privire la azilele de bătrâni.

Drulă: Îi cer premierului Ciolacu să publice raportul Corpului de Control cu privire la azilele de bătrâni.

Președintele USR Cătălin Drulă îi cere premierului Ciolacu să publice raportul Corpului său de Control cu privire la azilele de bătrâni.

”Marcel Ciolacu încearcă să vorbească la televizor, dar faptele îl depășesc. Instituțiile din subordinea sa sunt fie incapabile, fie nu respectă autoritatea premierului. Este inadmisibil ca, după controale la nivel național ordonate de Ciolacu, tot societatea civilă să scoată la lumină orori din azile” spune președintele USR.

Cătălin Drulă consideră că ultimele dezvăluiri arată incapacitatea PSD de a guverna pentru oameni, în timp ce rețelele de partid o duc bine.

”În județul Mureș a fost descoperit un adevărat lagăr, în Voluntari – da, tot în Voluntari-ul clanului Firea-Pandele – bătrâni sunt ținuți în seră pe cod de caniculă. Această criză națională arată incapacitatea PSD de a guverna pentru oameni. Rețelele de partid o duc bine, iar oamenii fără apărare suferă. Cer premierului Ciolacu să publice urgent raportul Corpului său de Control. Oamenii onești din România au dreptul să știe dimensiunea ineficienței administrației PSD”, conchide Drulă.