USR se angajează să oprească PSD și PNL să facă economia praf

Președintele USR, Cătălin Drulă, a denunțat în termeni duri guvernarea PSD-PNL într-o conferință de presă la Sibiu.

„Ciolacu confundă bugetul României cu covrigăria lui de la Buzău. Fiecare zi sub guvernarea PSD-PNL este o zi pierdută pentru România, un atac la stabilitatea și economia țării, executat cu intenții clare“, a afirmat Cătălin Drulă. Acesta a criticat dur actuala guvernare pe care o acuză de creșterea repetată și nejustificată a taxelor, favoritism în atribuirea contractelor și menținerea pensiilor speciale.

Președintele USR a subliniat trădarea PNL, partidul care a cerut votul pentru un program de dreapta, liberal, dar a adus PSD la guvernare și l-a acuzat pe Emil Boc, președinte al Asociației Municipiilor din România, de lașitate pentru că nu spune o vorbă despre atacul barbar pe care Ciolacu îl dă în bugetele locale punând pe butuci proiecte aflate în derulare. „Acest program de distrugere a economiei românești este pus în practică cu girul PNL. Are autor ministrul Finanțelor PNL. Ultimul subiect este cel mai sfidător. O bătaie de joc la adresa pensionarilor. Un proiect de care Ministerul Finanțelor spune că este nesustenabil, că nu există bani“.

USR va ține piept asaltului PSD-PNL la banii publici propunând oameni competenți să candideze pentru primăriile din țară. Cătălin Drulă a anunțat-o pe Ruxandra Cibu, președinta USR Sibiu, că va fi candidata USR pentru Primăria Sibiu. „Ruxandra Cibu este un om curajos, un lider important și o femeie a acțiunii“, a spus Cătălin Drulă, subliniind importanța alegerilor locale.

În încheiere, Cătălin Drulă a reiterat angajamentul USR de a construi un pol de dreapta axat pe respectul față de mediul privat și bunăstarea cetățenilor. „Anul viitor, la alegeri, vom spune STOP acestei barbarii. Construim în jurul USR un pol de dreapta care se bazează pe coeziune și prosperitate pentru România“, a conchis Cătălin Drulă.