USR și-a ales candidata pentru primăria Galați

USR și-a ales candidata pentru primăria Galați

Daniela-Ancuța Șarpe va candida din partea USR la funcția de primar al municipiului Galați, la alegerile locale de anul viitor.

În prezent consilier local din partea USR în municipiul Galați, Daniela-Ancuța Șarpe are o experiență de peste 20 de ani, atât în calitate de cadru didactic universitar cu specializare în științele economice, cât și ca manager de proiecte cu fonduri europene dedicate comunității gălățene.

Daniela-Ancuța Șarpe este profesoară și timp de 12 ani a fost implicată în conducerea Universității Dunărea de Jos: 4 ani în calitate de decan al Facultății de Științe Economice și 8 ani prorector la nivel universității cu responsabilități de investiții.

În ultimii 20 de ani ani s-a ocupat, din poziția de manager, de implementarea mai multor proiecte cu fonduri europene care au avut ca scop integrarea pe piața muncii a studenților cu dizabilități și formarea cadrelor didactice care să lucreze cu copiii cu dizabilități.

Daniela-Ancuța Șarpe își propune să aducă municipiul Galați la standarde europene de viață și să inițieze un proces de regenerare urbană a tuturor cartierelor Galațiului.

Două dintre proiectele importante pentru care consilierii USR Galați se luptă în consiliul local sunt reamenajarea falezei Galați și îmbunătățirea locurilor de joacă din municipiu astfel încât și copiii cu dizabilități să le poată utiliza.

Împreună cu echipa de actuali colegi și consilieri locali, eforturile întregii echipe USR Galați vor fi centrate, în perioada următoare, pe un permanent dialog cu cetățenii, din care să rezulte soluții concrete de dezvoltare a municipiului.