Drulă: Ciolacu poate opri imediat renovarea faraonică a vilei pentru Iohannis

Drulă: Ciolacu poate opri imediat renovarea faraonică a vilei pentru Iohannis

Președintele USR, Cătălin Drulă, îi cere premierului PSD Marcel Ciolacu să oprească renovarea faraonică de 7 milioane de euro a unei vile RA-APPS pentru președintele Klaus Iohannis.

Cătălin Drulă amintește că premierul PSD a alocat un buget similar de 7 milioane de euro și pentru toate excursiile exotice ale președintelui prin Africa.

„Când au devenit Iohannis și Ciolacu cei mai buni prieteni și ce-i leagă așa de strâns? După ce i-a dat 7 milioane de euro să se plimbe la finalul anului trecut prin Africa, Ciolacu îi mai dă alte 7 milioane să-și renoveze casa. Banii vin de la fiecare român, din taxele pe care același Guvern PSD-PNL le-a crescut. Marcel Ciolacu, cu ce te are la mână Klaus Iohannis de refuzi să oprești finanțarea de 7 milioane de euro în vila pregătită pentru el? RA-APPS se află în subordinea ta directă, poți opri renovarea faraonică imediat”, afirmă Cătălin Drulă.

Președintele USR contestă declarațiile premierului PSD-PNL care spune că nu știe pentru cine se pregătește vila în care se investesc 7 milioane de euro din banii cetățenilor. RA-APPS se află în subordinea directă a premierului.