Lansarea candidaților Dreapta Unită din Maramureș

Lansarea candidaților Dreapta Unită din Maramureș

Dreapta Unită a lansat astăzi candidaturile lui Brian Cristian pentru Primăria Baia Mare și Dan Ivan pentru Consiliul Județean Maramureș. La evenimentul de lansare au participat Cătălin Drulă, președintele USR, și Eugen Tomac, președintele PMP, alături de Dan Barna și mai mulți candidați pentru Parlamentul European.

„Am făcut mii de kilometri în ultimele luni ca să ducem un mesaj de speranță în fiecare colț al României, un lucru în care cred foarte profund – se poate. Se poate să câștigăm aceste alegeri”, a declarat Cătălin Drulă.

Liderul opoziției, Cătălin Drulă, a criticat dur actuala guvernare: „PNL a devenit o simplă anexă a PSD. Au făcut măsuri de creștere a taxelor, iar ministrul lor de Finanțe, Marcel Boloș, ne spune că taxele vor crește și mai mult anul viitor. Ei bine, nu vor fi la putere să facă asta. Vom câștiga alegerile și vom tăia taxele pe care ei le-au pus”.

Acesta a accentuat că Dreapta Unită este singura alternativă cinstită și competentă: „Noi suntem patrioți, cinstiți și educați. Am demonstrat că se poate face treabă la guvernare. În 8 luni la Ministerul Transporturilor, am realizat mai mult decât actualii miniștri în doi ani și jumătate. PSD și PNL i-au făcut pe oameni să-și piardă speranța, dar noi vom aduce schimbarea. Alegerile sunt o sărbătoare, nu un deranj!”

Brian Cristian, deputat de Maramureș și președintele USR Baia Mare, este candidatul alianței Dreapta Unită pentru funcția de primar al municipiului Baia Mare. Brian Cristian are 34 de ani, este absolvent al Universității „Babeș-Bolyai” Cluj-Napoca și deține un masterat în Comunicare politică obținut în cadrul aceleiași instituții. Timp de 10 ani, s-a implicat activ în sectorul non-profit din Baia Mare și Cluj-Napoca. În 2020, a fost ales deputat de Maramureș din partea USR, iar în prezent este vicepreședinte al Comisiei pentru Tineret și Sport din Camera Deputaților.

Dan Ivan este candidatul Dreapta Unită la președinția Consiliului Județean Maramureș. Dan Ivan este senator USR de Maramureș, are 46 de ani, e căsătorit și are doi copii. Dan Ivan este inginer, absolvent al Facultății de Inginerie, secția Utilaje și Instalații de Proces. A ocupat timp de aproape 20 de ani diverse funcții în companii private, în cadrul cărora a contribuit direct la dezvoltarea lor, prin atragerea de furnizori internaționali, diversificarea portofoliilor de produse și atragerea de fonduri europene. Dan Ivan activează civic ca membru fondator și președinte al Asociației Ioana-Maria, un ONG care reușește să facă viața mai frumoasă multor copii diagnosticați cu Sindromul Down din Baia Mare.